2010. szeptember 17.

Tegnap reggel végre jöttek a kőművesek, tök boldog voltam, h berakják az új ablakokat, ajtókat.
Véstek, faragtak, kivésték a bejárati, meg a kazánház ajtó helyét, és raknák be, erre kiderül, hogy egyik ajtó sem stimmel…egyiket sem lehet bezárni. Nemhogy kulcsra, de még kilincsre sem…
Na jött a full elszontyolodás (hozzátenném, h István Pécsett, én betegen itthon…)
Sikerült találni egy asztalost, aki megígérte, h este megnézi.
Na a kőművesek délután elmentek, én itthon maradtam, leültem kajálni. Annyira szar kedvem volt, h a várva-várt ajtók szarok, hogy úgy döntöttem, kell egy kis csoki!
vannak még kisebb szelet luxemburgi csokik a tarsolyban, hát kibontottam egy törtmogyorósat….NE TUDJÁTOK MEG!!!!!
Enyhén szólva tele volt élettel…a ki….tt molylepkegyerekek…és pont én találom meg a durva fóbiámmal….
Nagyon nehezen kidobtam, de teljesen ki voltam borulva…
Kicsit összeszedtem magam, kimentem, hogy hátul a kerítéshez drótozzam a nádat a komposztnál. Ahogy hajtogatom, egyszer csak az egyik oldalán egy kb 20 cm-es jókora meztelencsiga…áááááááááááááááá.
Ez már annyira sok volt, hogy pánikba estem (én!), és berohantam a házba, feltéptem a hűtő ajtaját, és megittam a pálinkát…mondjuk csak egy korty volt már az egész.
Nagyon szar volt.
Este jött az asztalos, aki megvizsgálta az ajtókat és mondta, h a bejárati ajtót, ami tök el van vetemedve még használhatóvá tudná tenni, de a másik konkrétan kisebb, mint a tokja, az teljes gáz.
Viszont értelemszerűen addig nem nyúl hozzá, amíg nem érvényesítjük a garanciát. R-go, a ház tárva nyitva…sehova nem tudok menni és még hideg is van…
Este  a teljesség kedvééért még meg is jöttek a nehéz napok 🙂
Ma beszéltem, emileztem az ajtós céggel, többször nyomatékosan elmondtam, h baromi sürgős a dolog, mert nem lehet bezárni a házat és végül elértem, h kijött egy csávó megszakérteni.
Az eredmény: holnap kicserélik a kazánház ajtót, mert az full gáz, a bejáratit is cserélték volna, mert saját bevallása szerint az ember még ekkora vetemedést nem látott, de az nincs raktáron.  Fasza, de ki van vésve a helye, tehát nem tudok várni egy percet sem egy másik ajtóra. Végül azt mondták, kifizetik a javítás költségét.
És lesz egy görbe ajtónk.
Közben vártam, hogy hozzák a mára ígért nagyon nehéz teraszajtót, de nem és nem. A kőművesekkel megdumáltam, h ők majd behozzák, ha megjön, mert az kb 3 emberes mutatvány…
De ők lassan végeztek és semmi…
Persze, azt ígérték, h négyig hozzák, de ebből az lettt, h négyRE hozták, addigra a kőművesek már sehol, én meg pánikszerű telefonálgatásba kezdtem, h ki lesz, aki segít majd lepakolni…végül nagy nehezen sikerült egy kedves kutyás barátunk és a sógora idejöttek a szomszéd faluból.
Ugyanez az asztalosokkal, persze, minden jó, meg tudnák csinálni a bejárati ajtót, de kb jövő hét közepén…
Na aztán csak sikerült egyet keríteni.
Közben intéztem konténert, szereztem 20 mázsa fát, amit jövő héten hoznak, rommá takarítottam magam ma a kőművesek után, mert szarrá vésték az egész házat és nem  is őrültem még meg:)
Szóval ez is megoldódott!
Amúgy a többi ablak-ajtó tök jó, szép fényes lett a háló, meg az étkező is, hurrá!
IMG_1547
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: