Multikultúra

Felébredek. Valahogy ki kell botorkálnom a konyhába, elkészíteni egy kávét (capuccino mézzel), majd vissza az ágyba. Lassan ébred a szürkeállomány.

A mai napra van egy csomó task. Emiatt mindenképp kell egy részletes action plan-t csinálnom, hogy minden beleférjen. Közben erről skype-on tartok anyukámnak egy prezit. Lassan elfogy a kávé, indulhatok futni. Ma a kutyák közül Rumót viszem magammal, mert neki a legjobb a PR-ja.

Futás közben végiggondolom, hogy mennyi az aznapi budget, hiszen vásárolnom is kell. Visszaérek a headquartersbe, azaz haza, és felhívom Istvánt, mert ma ő a supervisor, tehát ő főzi a húslevest ée egyeztetek vele a vásárlást illetően.

Gyors fürdés, öltözés a napi dress code szerint, bevágódom a pool car-ba és irány a bolt.

Az assesment center módszerével válogatok a zöldségek közt. Az utolsó, harmadik szűkítésbe kerül a répa, a zeller és a karalábé, ők részt vehetnek a próbafőzésen is. A hűtő tartalmát is sikerül megfelelően upgrade-elni.

Közben telefonon érkezik a pipeline, 3 koncertre hívtak játszani a jövő hónapban!

Otthon nincs sok időm, éppencsak bepakolom a kutyákat és irány az edzés. Jó kis teambuilding az agility pályán! Lilivel megbeszéljük, hogy most már mindenképp szükséges az outdoor training is, tehát jövő héten megyünk idegenpályázni. Persze emellett, mivel Luca szintet lépett az agilityben, tartunk egy gyors next-up meetinget is és megbeszélünk egy coachingot is Ágival, aki majd edzést tart nekünk.

Ezek után haza kell mennem, ahol kész lett a húsleves, melyről muszáj egy gyors feed back-et adnom Istvánnak, de az on-the-job training bevált, isteni lett!

Ezek után el kell rohannom próbára, ahol a zenekarral brainstormingolunk a számokon, persze a kottaírást outsourcing-elem a zongoristának. A dobos soft skilljei ma nagyon jók, így gyorsan haladunk!

Próba után dögfáradtan hazatérek. Otthon egy hosszú closing meeting Istvánnal és irány az ágy.

KAB_9236

Reklámok

2 Responses to Multikultúra

  1. kabasolyom szerint:

    brutál vagy XD ;))))))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: