Cukormentes, korpás, lenmagos rizskeksz

Szerettem volna egy igazán ropogós kekszet, ami nem egyszerű, mert leginkább a cukortól ropoghatna… Az viszont hiányzik belőle 🙂
Egyéveseknek is!

Hozzávalók:

2 dl lenmagpehely
2 dl barna rizsliszt
2 dl zabkorpa
2 marék cukormentes kukoricapehely
1 tojás
1 banán
2 ek. olaj
2 ek. cukormentes baracklekvár ( v. bármilyen gyümölcspép)
1 tk. fahéj
Annyi tej, h jó ragacsos massza legyen

Összekevertem, sütőpapíros tepsibe kanalaztam a fagyigombóckanállal, ellapítottam, fél órát sütöttem 180 fokon, alsó sütéssel. 20 kekszem lett…illetve már csak 19 😉

IMG_6294.JPG

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: