Zelleres-szerecsendiós zöldborsófőzelék

Várom a tavaszt! Ezért például zöldborsót eszem, olyan tavaszi hangulatot ad!
A zellerre meg teljesen rákattantam! Régen egy unszimpatikus zöldség volt a húslevesben, de mostanra rájöttem, hogy finom és édes. Főleg sütőpapíron megsütve, vagy almával reszelve, vagy párolva sajttal, vagy….. zöldborsóval 😉
És mjndkettőhöz illik a fincsi szerecsendió!

Hozzávalók:

50 dkg zöldborsó
1 közepes zeller

1 kk. szerecsendió
1 tk. vegamix
Víz
2 dl tej
2 ek. zabpehelyliszt

Megpucoltam és felvágtam a zellert félcentis kockákra.
Feltettem kevés vízben a zöldségeket, fűszereztem, majd szinte készre főztem, amikoris a tejben elkevert zabpehelylisztet hozzáadtam és még egy picit forraltam.
Vince teljesen rácuppant, meg én is!

2015/01/img_6649.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: