Sárgarépás mediterrán fasírt

Az a meglátásom, hogy fasírtot, kekszet és palacsintát gyakorlatilag bármiből lehet csinálni. Próbáltam egy finom, egészséges fasírtot kiagyalni, ami a kisfiúnak is tetszik. Egy hete alig eszik, mert valami vírus megtámadta az emésztőrendszerét. De ebből végre megevett egy egész szeletet!

Hozzávalók:

1/2 kg darálthús
2 tojás
1 dl oliva olaj
1 marék aszalt paradicsom (ollóval felvágtam)
1 ek. lenmagpehely
2 ek. korpa
1 ek. mediterrán fűszerkeverék (én a Lidl Kania márkájú pizza fűszerkeverékét használom, nincs benne só)
1 kk. só
2 nagy répa

Mindent belepakoltam az erős, imádott robotgépbe, hagytam pár percig robotolni, amíg tatárbeefsteak-állagú lett, majd egy tepsiben formáztam és letakarva sütöttem 180 fokon, alsó sütéssel, 1 óra 15 percig.
Nem akartam, h kívül ropogós legyen, ezért takartam le, kisfiú örlőfogak híján még nem szereti a kemény dolgokat.

IMG_6736

Reklámok

2 Responses to Sárgarépás mediterrán fasírt

  1. így van ez jól, nagyon szeretem ezt a kreatív hozzáállást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: