Tél végi langyos saláta, pirított sós dióval

Éljenek a növények! Egy csomó mindent felfedeztem, megszerettem és most vegyítettem 🙂

Hozzávalók:

(Négy főre)

1 cékla
Fél szárzeller
1/2 kg kelbimbó
1 nagy narancs
1 marék dió

1 ek. libazsír (vagy ami szimpi)
1 kk. szerecsendió
Balzsamecet

A céklát héjában megsütöttem, felkockáztam, a kelbimbót megpároltam, daraboltam. A szárzellert megsütöttem a libazsíron, kissé sóztam, majd az egészet összeforgattam a felkockázott naranccsal és a balzsamecettel, szerecsendióval.
A diót bedobtam a libazsíros serpenyőbe és viszonylag bátran megsóztam és megpirítottam.
Rászórtam a salátára.

Így történt.

IMG_6868

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: