Aszalt narancshéj sütikhez, krémekhez

Egy csomó sütinek, krémnek tök jót tesz a narancshéj és ha nem frissen reszeljük bele, csak a cukros kandírozott marad opcióként. De lehet aszalni is! Főleg, ha az ember hozzájut 6 kg kezeletlen héjú narancshoz!

Hozzávalók:

6 kg narancs héja (késsel hámoztam vékonyan)

2-3 banán

2 narancs leve

2 alma 

Ezeket mind beletettem az aprítógépbe és homogénre aprítottam.

Ezután széterítettem az aszalógép tálcáján és 60 fokon aszaltam 14 órát, csontszárazra, majd széttördeltem. Felhasználás előtt beáztatandó!



Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: