Aszalt mogyorós keksz

Gyümölcsök hiányában más dolgokat készítek az aszalóban. Mert aszalásfüggő lettem. 🙂

Például ezt a kekszet.

Hozzávalók:

20 dkg mogyoró (török)

2 bazinagy alma, vagy 3 közepes, vagy 4 kicsi

30 dkg zabpehely

1 tk. fahéj

1ek. lenmagliszt, vagy pehely

Némi víz.

Az almát összerobotgépeltem a mogyoróval, fahéjjal, lennel, annyi vízzel, hogy a gép elbírjon vele, majd belekevertem a zabpelyhet, vártam, h megszívja magát, amikor ez megtörtént kézzel formáztam, és 12 órát aszaltam 45 fokon.

  

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: