Karobos, “grillázsos”, cukormentes süti

A grillázs talán kissé nagyképűen hangzik, de engem tényleg arra emlékeztet a pörkölt hajdina íze, amit beletettem.

Hozzávalók:

2 dl pörkölt hajdina

1 dl víz

2 ek. lenmagliszt

20 dkg darált mogyoró

2 ek. eritrit

2 ek. karobpor 

1 nagy ek. kókuszzsír

Kb 1 dl joghurt

A hajdinát beáztattam a vízbe két órára, aztán mindent mindennel összekevertem és 25 percig sütöttem 180 fokon alsó-felső sütéssel.
  

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: