Vágható répapástétom korianderrel és napraforgómaggal

Egy alternatíva kenyérre, vagy bármire 🙂


Hozzávalók:

4 átlagos répa

5 ek napraforgómag

2 ek lenmagpehely

1 ek kókuszzsír

1 ek tökmagolaj

1 ek útifű maghéj

1 tk koriander 

1 kis hagyma
A  répákat és a hagymát felkarikáztam, összekevertem a napraforgómaggal, tökmagolajjal, lenmagpehellyel, sóval, pici vizet tettem alá és lefedve sütöttem 175 fokon, nagyjából egy órán át, amíg finom puhák lettek.

Aprítógépbe tettem és az összes többi hozzávalóval együtt aprítottam. Nem lett teljesen homogén, ezt mindenkinek a saját ízlése dönti el, meddig aprítja.

Ezután üvegtepsibe nyomkodtam krumplinyomóval és így ment a hűtőbe. Lehülés után szeletelhető.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: